Të gjitha kategoritë

Profili i Produkteve

home>Rreth nesh>Profili i Produkteve

Profili i Produkteve

    Shtylla e linjës së prodhimit të pëlhurave të thurjes me shtrembër Gang Hang është rrjetë poliesteri. Ky material i gjithanshëm përdoret në një sërë aplikimesh industriale dhe komerciale, duke filluar nga sektorët e hapësirës ajrore dhe të automobilave në sektorët detarë dhe mjekësorë, si dhe në tregtinë rekreative të brendshme dhe të jashtme.

Një përmbledhje e pëlhurës rrjetë poliestër

    Termi "pëlhurë rrjetë e thurur" është një shprehje e përgjithshme e përdorur për të përshkruar materialin që është ndërtuar me një strukturë vrimash të hapura gjatë procesit të thurjes. Dizajni i një materiali specifik rrjetë të thurur mund të ndryshojë nga të tjerët në lidhje me fijen, peshën e materialit, hapjen e hapjes, gjerësinë, ngjyrën dhe përfundimin. Fijet poliestër janë një nga fibrat më të përdorura në prodhimin e pëlhurave rrjetë të thurura. Poliesteri përbëhet nga fibra polimer sintetike fleksibël. Fijet që rezultojnë shtrihen dhe orientohen së bashku për të formuar një fije të fortë që largon natyrshëm ujin, i reziston njollosjes, degradimit ultravjollcë dhe i qëndron përdorimit të shpeshtë.

Vetitë dhe avantazhet e pëlhurës rrjetë poliestër

    Krahasuar me materialet e tjera rrjetë, pëlhura poliester shfaq një numër karakteristikash të favorshme që e bëjnë atë të përshtatshme për përdorim në një sërë aplikimesh industriale, tregtare dhe rekreative, si p.sh.

1. Lehtësia e përdorimit dhe aksesueshmëria. Poliesteri është një fibër e zakonshme e disponueshme në shumicën e objekteve të prodhimit të tekstilit. Kur trajtohet me një rrëshirë të lehtë, materiali rrjetë është i lehtë për t'u instaluar dhe pastruar, duke reduktuar kështu kohën dhe punën e tepërt të nevojshme për integrimin dhe mirëmbajtjen e tij.

2.Stabilitet dimensionale. Fijet poliesteri demonstrojnë elasticitet të mirë, gjë që lejon që materiali të kthehet në formën e tij origjinale pasi të jetë shtrirë deri në 5-6%. Është e rëndësishme të theksohet se shtrirja mekanike është e ndryshme nga shtrirja e fibrave. Dikush mund të projektojë material me shtrirje të lartë duke përdorur fije të qëndrueshme dimensionalisht.

3. Qëndrueshmëri. Pëlhura rrjetë poliesteri është shumë elastike, duke ofruar rezistencë të natyrshme ndaj dëmtimeve dhe degradimit që rrjedhin nga kimikatet acidike dhe alkaline, korrozioni, flakët, nxehtësia, drita, myku dhe myku dhe konsumimi.

4. Hidrofobia: Rrjeta poliesteri është hidrofobike - dmth. tenton të largojë ujin - gjë që përkthehet në thithjen më të mirë të pigmentit dhe kohë tharjeje.

Së bashku, këto karakteristika i përshtaten materialit për përdorim në një gamë të gjerë aplikimesh, duke përfshirë ato që përfshijnë kushte mjedisore të jashtme dhe të vështira.

Aplikime për pëlhurë rrjetë poliestër

    Siç u tregua më lart, pëlhura rrjetë poliester është shumë e gjithanshme. Disa nga industritë që përdorin rregullisht materialin për pjesët dhe produktet e tyre përfshijnë:

    Industritë e hapësirës ajrore, automobilave dhe detare për perde, rrjeta ngarkesash, parzmore sigurie, nënshtresa mbështetëse të sediljeve, xhepa të literaturës dhe tarps.

    Industria e filtrimit për filtra dhe ekrane.

    Industria mjekësore dhe e kujdesit shëndetësor për perde, mbajtëse, mbajtëse për çanta IV, dhe sisteme mbështetëse për pacientët.

    Industria e sigurisë në punë për veshje rezistente ndaj prerjes, jelekë me shikueshmëri të lartë dhe flamuj sigurie

    Industria e mallrave sportive rekreative për pajisjet e akuakulturës, çantat e shpinës për kamping, etj.), Ekranet e ndikimit të simulatorit të golfit dhe rrjeta mbrojtëse.

    Vetitë e sakta të shfaqura nga pëlhura rrjetë poliesteri e përdorur varen nga nevojat e aplikimit dhe industrisë.

Rëndësia e përfundimit dhe trajtimit të pëlhurës

    Vetitë funksionale dhe estetike të demonstruara nga një pëlhurë rrjetë poliesteri varen nga shumë faktorë. Fazat përfundimtare të prodhimit të tekstilit, "përfundimi", është zakonisht një kimikat i aplikuar në mënyrë topike që vendoset nga nxehtësia gjatë procesit të quajtur kornizë. Pasi të përfundojnë, këto procese mund të ndikojnë në strukturën, peshën, qëndrueshmërinë, qëndrueshmërinë e ngjyrës dhe rezistencën (UV, zjarri, etj.) të materialit përfundimtar.

    Vetitë e shfaqura nga një pëlhurë rrjetë poliesteri plotësisht e përfunduar dhe e trajtuar ndryshojnë në varësi të nevojave të aplikimit dhe industrisë.

1.Finimet antibakteriale: Përfundimet anti-mikrobike të aplikuara në mënyrë topike eliminojnë rritjen e baktereve në sipërfaqen e pëlhurës. Rritja e baktereve krijon erë dhe është gjithashtu përgjegjëse për infeksione të ndryshme të lidhura me kujdesin shëndetësor. Kjo e bën nevojën për këto lloje përfundimesh thelbësore për pajisjet e përdorura në industrinë mjekësore dhe të kujdesit shëndetësor. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për pajisje sportive pasi minimizojnë përhapjen e baktereve që shkaktojnë erë.

2.Finimet antistatike: Në operacionet që përfshijnë komponentë të ndjeshëm elektrikë dhe elektronikë, është e rëndësishme të minimizohet grumbullimi i ngarkesës statike. Pëlhurat me veshje antistatike reduktojnë rrezikun e punonjësve dhe pajisjeve që prodhojnë shkarkim statik që ndikon në integritetin e komponentëve.

3.Përfundime rezistente ndaj UV: Materiali i patrajtuar i ekspozuar ndaj rrezeve UV zbehet dhe degradohet me kalimin e kohës. Si e tillë, rrjeta poliesteri e destinuar për përdorim në mjedise të jashtme (p.sh. pajisje rekreative) kërkon shtimin e frenuesve UV në përfundimin e pëlhurës ose formulimin e bojës për të ruajtur integritetin origjinal.

4.Finimet rezistente ndaj zjarrit: Një nga përfundimet më të përdorura; përdoret për të arritur pajtueshmërinë me FR në industrinë e automobilave, industrinë aeronautike dhe industrinë e brendshme arkitekturore (mendoni perdet dhe zonat e brendshme të rrezatimit).

    Zhangjiagang Gang Hang Warp Knitting Co., Ltd. është e specializuar në prodhimin e pëlhurave rrjetë industriale. Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të tekstileve standarde dhe zgjidhjeve të pëlhurave të personalizuara për klientët me nevoja shumë specifike ose unike.

    Për informacion shtesë rreth tekstileve tona standarde dhe të personalizuara, na kontaktoni ose kërkoni një ofertë sot.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Kategoritë e nxehta