Të gjitha kategoritë

Kompania News

home>Media>Kompania News

Gang Hang ka marrë pjesë aktive në Panairin Ndërkombëtar të Tregtisë së Kinës për Pëlhura Veshmbathjeje dhe Aksesorë-Edicioni i vjeshtës në tetor 9-11, 2021.

Koha: 2021-10-14 Goditjet: 34

Gang Hang ka marrë pjesë aktive në Panairin Ndërkombëtar të Tregtisë së Kinës për Pëlhura Veshmbathjeje dhe Aksesorë-Edicioni i vjeshtës në tetor 9-11, 2021.
Stenda e kompanisë është në Area 1.2 J105
Megjithëse vizitorët janë reduktuar nga epidemia në krahasim me ekspozitat e viteve të mëparshme, megjithatë një numër vizitorësh vijnë në stendën tonë, duke zgjedhur pëlhura mostra dhe duke bërë pyetje.
Shumica dërrmuese e kompanive ende preferojnë të bashkëpunojnë me fabrika të drejtpërdrejta si ne, të cilat jo vetëm mund të marrin rrjeta të personalizuara sipas kërkesave të tyre të ndryshme, por mund të marrin edhe çmimin më të mirë.
Nëpërmjet këtij panairi, ne kemi krijuar marrëdhënie bashkëpunimi me kompanitë e këpucëve, jashtë, veshjet dhe disa industri të tjera.

372b1b835042c5f5ef54c06a33510b5

f300d06beaa2e0de8a98ef777dbaf98

未 标题 -3

371c4af82fd512f6cae3b806210a673

Kategoritë e nxehta